Dag 455: Karen en mr. Ed

Toen ik vriendin S. vertelde dat ik een reuzen koe ging haken, was haar reactie: voor wie? Voor mij?
Bij wat navraag bleek dat ze wel een koe wilde omdat haar paard op een koe lijkt. Maar twee koeien haken, daar had ik eigenlijk niet zoveel zin in (achteraf gezien had het makkelijk gekund), dus ik vroeg haar wat ze nou écht het liefste als dier wou. Haar antwoord: een kameleon, net als in Tangled.
En laat Christel Krukkert daar nou net een patroon van hebben, dus haakte ik een kameleon, genaamd Karen.

Maar toen kwam er nog een verzoek van haar zusje. Of ik misschien een paard kon haken. paarden…hmm daar heb ik echt helemaal niks mee. Maar voor zo’n klein meisje kan ik dat niet laten toch? Dus een zoektocht op Ravelry leverde mij dit patroon op. Ik moet zeggen, het is niet het beste patroon wat ik ooit gevolgd heb, maar wel vrij eenvoudig. Eerst dacht ik: het lijkt wel een tekel. Met poten eraan leek het meer op een hert. Maar de manen maakte alles goed. Alleen, die ellendige oren, die blijven maar omvallen. Dus die heb ik zelf maar bedacht. Een leuke knipbeurt, een bles borduren en klaar is kees. Hij (of zij) is mr. Ed gedoopt. Voor die nieuwe oren kun je trouwens kijken op mijn Ravelry.

4 gedachtes over “Dag 455: Karen en mr. Ed

  1. super zeg, ik heb ooit amineko gehaakt (japanse poes) en ik vond hem eigenlijk drie keer niets, maar ja de jongste is er erg gek mee, en een little big planet, ik vind hem lelijk…maar nu wil zelfs het vriendje van de middelste (16) een little big planet want hij is zo super….ik moet maar eens oefenen met het dieren haken ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s