Dag 499: Diner

Één van mijn doelen is om een romantisch 3-gangen diner voor René te maken (Doel 23). Oorspronkelijk had ik dit bedacht omdat het me gewoon leuk leek. Leuk, om eens uitgebreid te koken voor m’n lief.
Nu heb ik afgelopen zaterdag dit doel uitgevoerd, maar eigenlijk met een hele andere insteek. Ik voelde me een beetje schuldig dat ik de laatste tijd weinig aandacht aan vriendje besteed: ik werk de hele dag en val ’s avonds extreem vroeg in slaap. Als we film gaan kijken val ik gewoon halverwege in slaap, lekker gezellig dus. In het weekend zijn we natuurlijk wel de hele dag samen, maar dan doen we vaak ook een beetje ons eigen ding. Dus ik bedacht vorige week dat het wel leuk zou zijn om als verrassing een diner te maken voor René.
Nadat we hadden gewinkeld in Utrecht (en ik de jas van mijn dromen heb gekocht) ben ik boodschappen gaan doen. Vriendje dacht dat ik gewoon het avond eten ging maken, en dit dacht hij tot het moment dat hij aan tafel schoof en zag dat de tafel toch wel wat uitgebreider gedekt was. Ondanks dat ik dus had gezegd dat ik een diner ging maken, was hij dus toch verrast! Erg leuk!
Ik had niet al te ingewikkelde dingen bedacht, omdat ik niet een uur aan het koken wou zijn.
Vooraf hadden we carpaccio, als hoofdgerecht biefstuk met champignon en uitjes, gebakken aardappeltjes en een salade en als toetje appelcrumbel met vanille-ijs en slagroom (dat is goddelijk, laat even een berichtje achter als je het recept wil).
Het was erg lekker, gezellig en romantisch!

Plaatje van hier

2 gedachtes over “Dag 499: Diner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s