Dag 559: Christmas Give-away!

Zoals wel duidelijk is vind ik haken leuk. Heel vaak maak ik zomaar iets zonder een doel in gedachten, maar eigenlijk vind ik het het leukst om voor iemand iets te haken. Als cadeautje of op verzoek.

Nu het bijna december is komen er overal geweldige kerst patroontjes om de hoek kijken, en ik hou ook heel erg van kerst. Ik kreeg de kriebels om vanalles te haken, maar ik was heel wijs en deed het niet omdat ik geen kerstboom heb en nog niet echt ruimte om m’n eigen huis kersterig te maken (later esther, nog 2 jaar geduld ;)).
Maar toen bedacht ik me…het zou wel heel leuk zijn, als ik één van jullie blij kan maken met leuke kersthaaksels! December is tenslotte de duurste maand van het jaar, en zo hoef je iets minder geld uit te geven aan kerstversiering. Bovendien is december ook de cadeau-maand dus laat ik eens een beetje voor Sinterklaas gaan spelen! (of Santa Claus, aangezien we het de hele tijd over kerst hebben).
En daarom besloot ik, na een hoop positieve reacties op twitter, om een give-away te houden en ben ik hard aan de haak geslagen!
Voor de gelukkige winnaar heb ik een setje met 6 kerstversiersels: een kerstboompje, engeltje, hartje, sterretje en “kerstbal” met sneeuwvlok voor in de boom en Rudolph the Rednose Reindeer (jawel van het Hema pakketje) om neer te zetten (of ook in de boom, maar hij lijkt me wat zwaar, zit dus geen lintje aan).
Rudolph heeft ook een belletje, maar dat zie je niet op de foto (als je dus echt een hekel hebt aan belletjes moet je vooral niet meedoen ;) of knip je het eraf). En sorry dat het niet de beste foto van de wereld is, maar voorlopig ben ik niet meer met daglicht thuis ;)
Wat moet je doen?
– Een reactie achterlaten vóór 10 december 2011
– Als je wilt mag je me volgen (vind ik leuk, krijg ik een beetje een idee hoeveel mensen mijn blog lezen, niet strikt noodzakelijk)
– Het zou leuk zijn als je deze blog noemt ergens, bijv. Facebook, Twitter of je eigen blog. Is ook niet strikt noodzakelijk, veel te veel werk om te controleren, maar beetje reclame hou ik wel van.
Wanneer hoor je of je hebt gewonnen?
10 december ga ik een lootje trekken en dat zet ik natuurlijk gelijk op m’n blog. Kijk je op 10 december en zie je nog geen nieuwe blog? Schroom niet om alsnog een reactie achter te laten!
Oh en niet geheel onbelangrijk: ik kan via blogger niet jullie mail adres lezen (tenzij iemand mij nu de truc leert) dus ik kan de winnaar niet benaderen per mail! Vergeet dus niet om rond 10 december hier te kijken!

20 gedachtes over “Dag 559: Christmas Give-away!

  1. Hallo , ik vind dit leuk. Heb nog nooit mee gedaan aan een give away. Wat je allemaal gehaakt heb ziet er erg leuk uit. Ik maak meestal filethaak werk. Gordijntjes, sprei, tas. Dus dit is weer anders. Ik volg nu ook je blog, ga zo door en veel success.

  2. Wow, wat een leuke dingen heb je gehaakt!!!!! Ik doe mee hoor en ga je ook hier volgen! Groetjes van Mariska ( onder het account van mijn man, moet ik toch een goed naar kijken)

  3. En weer een nieuwe volger erbij… ikke!Ik doe graag mee, je hebt prachtige dingen gemaakt!!!Volgens mij kun je op mijn naam klikken en kom je dan op mijn blog, waar je een reactie kunt achterlaten? Ik ga het zo even uitproberen.Groetjes, Aafke ( @aafke45)O, en ik zal je retweeten…

  4. En ja hoor via twitter weer een volger erbij!Ik doe graag mee met je give away! het is altijd leuk als iemand anders iets voor je maakt!En je berichtje twitter ik ook voor je! gezellig!Overigens je creaties zijn bloedje mooi! Voor het rendier vind ik super!

  5. Hoi Esther, via het topic in FOK hier gekomen. Ik kijk wel vaker bij weblogs van de andere haaksters maar wist niet dat je er eentje had. Wel een tof blog, heel wat te lezen al ken ik veel foto's al van de haaktopics ;) Ik doe graag mee met je give-away! groetjes Saskia a.k.a. Serinde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s