Dag 789: Harry Potter

Your thoughts about Harry Potter


Daar kan ik heel kort over zijn: Harry Potter is GEWELDIG!

Soms denk ik wel eens: wat nou als er echt een soort tweede tovenaars wereld is, die wij niet kunnen zien als dreuzels. Dan ga je spontaan goed om je heen kijken.

Ik was ook echt een beetje verdrietig toen alle boeken uit waren en alle films waren afgelopen. En bij de eerste film van het laatste deel dacht ik aan het eind: oh nu is het pauze! Maar toen was het het einde van de film…iedereen vond het een rot film maar ik zat er nog middenin….

Tja….Je bent fan of je bent het niet.

5 gedachtes over “Dag 789: Harry Potter

  1. Jij bent net zo'n fan als mijn middelste dochter ;-) die kan zich helemaal voorstellen hoe het zou zijn als…Hermelien haar tasje echt bestond,of als je de spullen zo naar je toe liet komen, en eerlijk is eerlijk als ik het huis van de familie wemel zie..dan weet ik het niet of heksen niet bestaan ..en wij ons er nog niet bewust van zijn ;-)

  2. In het laatste de deel krijgt hermelien een boekje de vertelsels van baker de bard is ook van J.K. Rowling die heb ik als e-book weet niet of je een e-reader of tablet hebt maar wil hem je wel toesturen als je die nog niet hebt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s