Dag 827: Oma

Vorige week was mijn oma jarig en die werd alweer 86 jaar!
Met die verjaardag komt altijd het volgende probleem: Wat geef je iemand van 86, die eigenlijk alle nuttige dingen al heeft?
Na wat brainstormen bedacht ik me dat ik ooit (vorig jaar) een Hanky Box met foto’s voor m’n opa had gemaakt. Dat kon ik nog wel een keer maken, maar nu voor oma! Foto’s en zelf-maken, de perfecte combinatie. Dus het hele gezin gevraagd om foto’s te sturen, en het blijkt dat een bruiloft erg leuke foto’s oplevert! Foto’s knippen en lamineren (lamineer papier van de Hema, met strijkijzer…doe het strijkijzer niet direct op de foto want dan vervormt die (ja dat is dus gebeurd)), heel veel gaatjes maken met de perforator en dan haken maar!

Ik bedacht me dat het ook wel leuk is om een tulp erbij te haken (of eigenlijk drie, maar het was zo’n rotwerk dat ik het bij 1 gehouden heb) en een hartje met lavendel erin.

Het was een erg geslaagd cadeau, oma heeft iedere foto aandachtig bekeken en ook de andere dingen vond ze heel leuk! Beetje jammer dat ze dacht dat m’n moeder het had gemaakt.

5 gedachtes over “Dag 827: Oma

  1. Mooi cadeautje! Dat met de tulp herken ik. Dat had ik met een lenteswap op Ravelry, toen heb ik ook eentje gemaakt. Bleek dat diegene mij had en ik kreeg van haar wel een bosje van 5 verschillende kleuren, hahaha. Die staan mooi te zijn in het toilet, altijd bloeiende bloemen :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s