Dag 1121: Dreamkey

Ik had mezelf een koopverbod opgelegd, maar daar kwam weer eens niks van terecht. Ik was namelijk de giraf aan het inpakken en wilde stempelen. Maar mijn stempelinkt deed het niet zo goed.
Ik deed wat research en kwam uit bij Dreamkey. Een site met allemaal leuke papierwaren en dingen die je gewoon moet hebben (of eigenlijk niet, maar veel te leuk zijn om te laten liggen).
De grote stempelkussens werden mij geadviseerd, maar ik was eigenwijs en bestelde die uit de uitverkoop. Zouden iets minder goed zijn, dus dat gaan we zien, en anders mocht ik ze ruilen (fijn! maar hopelijk niet nodig).
Ik keek nog wat rond en besloot 2 setjes met 5 vintage kaarten ook in mijn virtuele winkelmandje te gooien, Landelijk & Liefde, en Vierkant.
Na twee dagen had ik de bestelling al in huis, en het was super leuk ingepakt. Ik kreeg er nog een klein notittieblokje bij met een kat erop (hoe schattig!) en een labeltje. Alle dingen waren afzonderlijk in zakjes ingepakt, ik was alleen iets te onvoorzichtig met open maken dus kan de zakjes niet hergebruiken.
Het is echt een super leuk pakketje bij elkaar, en de kaartjes zijn heel schattig en klein!

Een gedachte over “Dag 1121: Dreamkey

  1. Bοught а eсo-frienԁly smoκе in mу brоther, my co-worκеr, аnd my personal mоtheг. Мight fіll thіѕ κind of boх alοng wіth гeasons why thеy ωill аnd my own self агe incгedibly satіsfied anԁ that і сontinue tο notіfy my frienԁs about thіs merchandiѕe.ΤhankYou GREEΝSМOКE!Checκ out my homepаge: http://Www.sevdamchat.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s