Dag 1127: Nog een winactie

Ik mag nog een cadeautje weggeven aan jullie! Dit keer eens niet iets zelf-gemaakts en ook niet iets wat ik jullie op de foto kan showen. Ik mag een vrijkaartje voor Walibi onder mijn lezers verloten!

Walibi, wat is dat ook alweer? Nou, dat pretpark wat eerst Walibi heette, en toen Six Flags en nu dus weer Walibi, en in de tussentijd is het nog een paar keer gewisseld. Ik ben zelf gek op achtbanen en zou zo’n kaartje graag willen, want ja pretparken zijn niet goedkoop en dit scheelt dan weer de helft (als je met z’n tweeën gaat).
Ben zelf maar één keer daar geweest, maar wil nog wel een keer gaan. Wat ik me nog herinner? Kotsmisselijk uit de Golliath komen en daarna nergens meer in gaan.

Wat moet je doen om te winnen?
Heel simpel: een reactie achter laten (anders weet ik niet dat je mee doet natuurlijk). Het is natuurlijk heel lief als je reclame maakt voor deze winactie, en als je me volgt maar dat is allemaal niet noodzakelijk.

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?
3 juni, gewoon omdat het dan een nieuwe maand is en het een maandag is.

Als je nou zo lang niet kunt wachten, kan je via deze link alsnog korting krijgen op je kaartje (weten jullie gelijk via wie ik dit kaartje mag aanbieden)

6 gedachtes over “Dag 1127: Nog een winactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s