Zolder

Het huisje waar we afgelopen zomer naar toe verhuisden had eigenlijk weinig kluswerk meer nodig. Een vloer er in en onze meubels en het was bewoonbaar. Nu was er ook een zolder, en aan die zolder had onze huisbaas eigenlijk nauwelijks iets gedaan. Zonde, want het is een enorme ruimte! Nu kan je er natuurlijk altijd wel je spullen opslaan, maar we wilden er graag een echte kamer van maken. We kregen groen licht van de huisbaas en hebben er het afgelopen half jaar aan geklust.

Vorige week hadden we vrij, mede om de laatste dingen te doen: Een vloer leggen en de zolder inrichten. Je moet je voorstellen dat tot die tijd bijna al onze spullen nog in dozen zaten!

Dit was de zolder voor (een telefoonfoto voor het mooiste effect ;), en omdat ik geen andere foto heb).

 

Zolder voor 1

 

We schuurden en verfden de balken, maakten knieschotten, bouwden spotjes in, verfden alles (behalve die balken dus) wit en legden een vloer er in.

Zolder

 

We kochten de IKEA leeg en konden eindelijk, EINDELIJK alles uit dozen halen. Zo fijn om niet meer in een doos te hoeven zoeken naar net dat ene boek of formulier.

Achter

 

links

 

 

rechts

 

 

En een close-up van mijn hobbybureau. Ik kijk uit over het centrum van de stad!

bureau

 

Ook hebben we eindelijk een kast voor de woonkamer gekocht. Nu kunnen allerlei rondslingerende troepjes (van die dingen die je regelmatig gebruikt maar ook weleens uit het zicht wil hebben) eindelijk worden opgeborgen. Ik ben zo blij, geeft een hoop rust in huis!

 

rechts

7 gedachtes over “Zolder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s