Over Mij

DSC_3094Hey! Ik ben Esther, 27 jaar en ik woon samen met mijn vriend op een fijn plekje midden in de Randstad.

Als ik even vrij ben, ben ik meestal creatief bezig. Dit begon in 2010 met haken, maar ondertussen ben ik ook regelmatig met stofjes bezig en ook zo af en toe met papier. Het is voor mij een manier om te ontspannen. Ik maak graag dingen voor anderen, dus als je eens iets ziet wat je leuk vind, geef dan vooral een gil.

Verder ben ik gek op alles wat retro is: Sixties en Seventies,  jurkjes met een petticoat (meer Fifties), Volkswagen Vans (en Vans schoenen), zwart-wit geblokte vloeren, gekke retro printjes en muziek uit die tijd (en muziek die uit die tijd lijkt te komen, ik heb niet zo veel op met de hedendaagse top 40). Daarnaast vind ik alles met kleurtjes tof, heb ik nooit genoeg jurkjes (die ik vervolgens niet zo vaak draag), wil ik het liefst alles hebben met bloemetjes of cupcakes er op, heb ik zoals iedere vrouw een grote liefde voor chocola en verander ik iedere 4 maanden drastisch mijn haar. Ik ben geen enorm feestbeest, nee je zou me eerder een huismus kunnen noemen, en ook sporten is niet echt aan mij besteed. Daarentegen zing ik in een koor (en onder de douche en op iedere andere plek die je kunt bedenken), heb ik jarenlang toneel gespeeld en is mijn grote droom stiekem om de hoofdrol te hebben in een grote musical. Tot die tijd doe ik gewoon net alsof, en doe ik een heel ander soort werk waar ik ook heel gelukkig van word.

In 2010 begon ik aan het Day Zero Project, waarvoor ik een blog opstartte: Esthers101. Langzaamaan kwamen hier steeds minder Day Zero updates op en steeds meer andere verhaaltjes. Vooral over de dingen die ik maakte, maar ook recepten, aankopen en hersenspinsels. In de zomer van 2013 was het tijd om onder een andere naam verder te gaan. Het Day Zero Project was afgelopen, en Esthers101 betekent voor mij niet heel veel meer dan dat. Epsiej is een bijnaam die ik kreeg toen ik 13 of 14 jaar oud was, en die is op de een of andere manier blijven hangen. Het is echt mijn merknaam geworden. Ook hier zal het vooral gaan over eigenlijk alles wat mij bezighoudt en over wat ik zoal maak.

Als je een vraag hebt of gewoon zin hebt in een kletspraatje, mag je altijd mailen naar epsiej [at] gmail [punt] com

3 gedachtes over “Over Mij

  1. Epsiej,
    Graag zou ik van jou, als het mogelijk is, het patroon doorgemaild krijgen van de Poekie Poesknuffel. Er staat wel een link op je site maar dat patroon is in het Engels en dat is voor mij een beetje moeilijk.
    Alvast bedankt, groet Toos van Dijk.

  2. Dag Esther, Ik ben op zoek naar een patroontje voor een toffe auto, voor mijn neefje. Ik vond die terug op uw blog op dag 711 van 27 april 2012. is het mogelijk om dit patroontje te krijgen. Je zou er mij en het kleine neefje er veel plezier mee doen. Groetjes, Katia

  3. Hallo Esther, Ik zou graag het patroon krijgen van het gehaakte randje nummer 8886. Ik wil er graag kastrandjes van maken.
    Alvast bedankt, groet Annelies Tielemans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s